Selecteer een pagina

Weidevlees bestellen

Bestel eenmalig, of als abonnement

Je kunt bij ons eenmalig vlees bestellen, maar ook in een abonnementsvorm. Al het vlees komt van onze eigen boerderij. Eenmalige bestellingen kun je ophalen aan de boerderij. Bij een abonnement bezorgen we het bij je thuis. Het vlees is diepgevroren.

Hoe werkt het abonnement?

Het idee is simpel:

 

  • We bezorgen iedere eerste maandag van de maand een vaste bestelling bij je thuis. Dit doen we tussen 16:00-20:00 uur.
  • Het vlees is ingevroren en moet eigenlijk zo snel mogelijk weer in de vriezer bij je thuis. Tenzij je niet kunt wachten en het binnen een aantal dagen al op eet natuurlijk
  • Is er per ongeluk niemand thuis? Dan sturen we je een Appje en kun je je bestelling later bij ons op de boerderij komen afhalen. Of we laten het achter volgens jouw instructies
  • Je bestelling reken je af middels een betaalverzoek dat we je via Whatsapp of E-mail sturen.  Via Whatsapp kun je ook heel eenvoudig contact met ons opnemen.
  • De bezorging is maandelijks en gratis.  Het bezorggebied is niet op de millimeter nauwkeurig begrensd maar alles binnen een straal van 10 km rondom Zuidhorn is het uitgangspunt.
N

Iedere maand een nieuwe voorraad vlees in de vriezer

N

Pas makkelijk je maandelijkse vleespakket aan

N

Gratis thuisbezorgd in en rondom Zuidhorn

Eenmalig vlees bestellen?

Als je een eenmalige bestelling voor weidevlees plaatst, dan kun je dit op komen halen op de boerderij. Dit kan op de tijdstippen dat er altijd iemand thuis is. Geef in het bestelformulier aan op welke dag je het op wilt komen halen. Wij zorgen er voor dat je bestelling klaarstaat.

Bestellingen kunnen iedere dag worden afgehaald tussen 16:00 en 18:00 aan de Zuiderweg 8 in Zuidhorn

N

Bestelling afhalen op de boerderij

N

Betaal contact of via een betaalverzoek

Bestel hier je vlees

E: boerderij.posthumus@gmail.com

Zuiderweg 8
Zuidhorn